Rólunk

Pályázati támogatás

BGA ZRT TÁMOGATÁSA

Családi vállalkozásunk a BGA Zrt. jóvoltából 5 499 300 Ft vissza nem térítendő pályázati támogatásban részesült az „Külhoni magyar családi vállalkozások tevékenységének támogatása”c. pályázati felhívás keretében. Ez tette lehetővé magyar fogászatunk munkahelyteremtő és -megtartó, hiánypótló s egyben innovációs fejlesztését, a vállalkozásunk sikeres működtetéséhez szükséges eszközök beszerzése által.

A támogatásból fejlesztésképpen a következő két gépezetet vásároltuk meg:

  • 1 db NSK VarioSurg 3 nagyteljesítményű ultrahangos sebészeti készülék LED fénnyel.

  • - Ez a következő elemekkel és tulajdonságokkal rendelkezik: LED-fény a kezelési terület tökéletes megvilágításához. Rövid, karcsú és pehelykönnyű kézidarab, gyorsító funkcióval mindenféle csontsűrűség gyors vágására, bármikor indítható. Sebészeti, parodontológiai és endodonciás programokkal. Implantációs motorral csatlakoztatható, ezáltal egy lábkapcsolóval mind a két gép vezérelhető. Basis H-S szettet és Sterilizáló kazettát tartalmaz. Ezzel olyan korszerű eljárással tudunk implantátumokat készíteni, ami egyedülálló Kárpátalja magyarok lakta területén.

  • 1 db OP DENT 5 operációs fogászati mikroszkóp.

  • - Élesebb rálátást biztosít a fogcsatorna anatómiájára, a komplikált esetek mikroszkóp alatt kevésbé lesznek komplikáltak, így rövidebb lehet a kezelési idő, s a szövődmények aránya is csökkenthető. Jobb minőségű, precíz kezelés, digitális dokumentáció valósítható meg a gépezet segítségével. A precíziós fogászat elengedhetetlen feltétele a nagyítás, amely ezzel az ötlépcsős nagyítású mikroszkóppal ideális.
    A BGA Zrt. megtisztelő támogatása óriási segítség számunkra. Anyaországunk támogatásáért ezúton is hálás köszönetünket fejezzük ki.

    Elérhetőségünk :

    gabordanku@gmail.com